Vormingen

De missie van JCI is “Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen”. Eén van de mogelijkheden om groeikansen aan te bieden is vorming. Vormingen organiseren, vormingen volgen of zelf vormingen geven. Binnen JCI neemt vorming een belangrijke plaats in als middel voor de ontwikkeling van onze individuele leden. JCI wil jonge mensen voorbereiden om sociale verantwoordelijkheid op te nemen in hun gemeenschap en zo positieve bijdragen realiseren.

JCI Vlaanderen heeft haar eigen trainingsinstituut TIF (Training Institute Flanders) met meer dan 50 trainers en 46 aangeboden trainingen, die de toets met de professionaliteit met gemak doorstaan. Zo zijn er talrijke opleidingen over communicatie, management, creativiteit, leiderschap en persoonlijkheid.  Daarnaast biedt JCI Leuven ook elk jaar een aantal vormingen aan.

Naast het geweldige trainingsaanbod dat JCI in Vlaanderen heeft zijn er internationaal ook heel wat hoog aangeschreven trainingen waarop je samen met een beperkt aantal Jaysees wordt ondergedompeld in een bepaald topic zoals , projectmanagement, leadership, events organiseren,.... Voor ieder wat wils.