Relationship Styles – zaterdag 16 april vanaf 9:30-17:30 – Leuven

Deze interactieve training richt zich tot iedereen die de verschillende persoonlijkheidstypen wil leren kennen en willen begrijpen hoe ze hier best hun communicatie op kunnen afstemmen. Elk van ons werkt in teamverband (zowel binnen JCI als op het werk). Tijdens deze interactieve training zal je leren “wie” er echt in het team zit. Je maakt kennis met de basis relationship styles. Onderken je eigen stijl, de sterktes en minder sterke punten. Begrijp hoe je meer compatibel kunt worden met mensen van een andere stijl. identificeer een aantal acties om je eigen leiderschapsstijl te verbeteren.
Deze training staat open voor iedereen : leden, kandidaat-leden, geïnteresseerden, maar breng ook zeker je collega’s mee! Jouw collega’s kunnen op die manier kennis maken met een interessante training en met JCI.
Deze training zal gegeven worden door Byron Soulopoulos. Hij zal deze training op zijn eigen, dynamische stijl voor een laatste keer brengen binnen JCI! Het zou mooi zijn om Byron (voor een laatste keer) een “full house” te bezorgen.