JCI Leuven organiseerde het Beleuven-congres met 465 deelnemers

De Leuvense afdeling van Junior Chamber International (JCI) organiseerde op 5 en 6 juni 2015 het congres van JCI Vlaanderen voor meer dan 465 ondernemende mensen en young professionals. Het thema van het congres, “Beleuven”, was opgebouwd rond de troeven van de stad Leuven: de universiteitstraditie, de historiek van de stad, het ondernemerschap en de gastronomie.

“Met dit congres wilden we jonge ondernemers en professionals de kans geven om te groeien”, aldus Dirk De Molder, verantwoordelijke van het congres. “We gaven hen een aanzet om met andere mensen te netwerken en om zich te vormen door allerhande trainingen te volgen. Daarnaast wilden we natuurlijk ook de stad Leuven in de verf zetten en ervoor zorgen dat de deelnemers er een geweldig weekend beleven.

Op het programma van het congres stond onder meer een keynote speech van Paul De Grauwe, hoogleraar emeritus aan de Katholieke Universiteit Leuven, een 10-tal trainingen en een aantal bedrijfsbezoeken en rondleidingen door het historisch centrum van Leuven. Het congres sloot zaterdagavond af met een groot galabal en award-ceremonie in de Sportoase. Tijdens deze ceremonie werd er ook een nieuwe voorzitter van JCI Vlaanderen aangeduid.

Meer informatie over het congres kan je terugvinden op de website of op onze .